Идната седмица официално ще преполовим втори сезон на Домът на дракона

...
Идната седмица официално ще преполовим втори сезон на Домът на дракона
Коментари Харесай

Каква е връзката на драконовите яйца от Домът на дракона с Game of Thrones

Идната седмица публично ще преполовим втори сезон на " Домът на дракона " (House of the Dragon), тъй като тогава ще бъде пуснат четвърти епизод.
 В трети епизод на
В трети епизод на " Домът на дракона " - драконите се включват във войната, а Демън възнамерява идващия си ход

Ето с какви настройки да сме към епизода

Но има някои неща от трети, за които ни е нужно време, с цел да осмислим. И даже не приказваме за голите и секс сцените в епизода, които бяха едни от дребното в сериала досега.

Следват сюжетни разкрития (спойлери) за втори сезон, тъй че който не е гледал епизодите досега, би трябвало да спре с четенето тук.

Уви, и в трети епизод не видяхме започването на обещаната война, само че пък се случиха някои други забавни неща, разследване от направените стратегически ходове.

Един от тях бе решението на Ренира да прати дребната щерка на Демън - Рена, в Пентос, където да е надалеч от задаващата се война и кръвопролития. Тя бе нагърбена с тежката задача да отплава дружно с дребните деца на Ренира и четири драконови яйца в сандък.

Оказва се, че задачата на Рена е извънредно значима, тъй като драконовите яйца, които би трябвало да пази, по-късно ще попаднат в ръцете на наемника Илирио Мопатис, който ще даде като брачен подарък на Денерис Таргариен в пилотния епизод на Game of Thrones, пише Entertainment Weekly.

След това е ясно какво се случва, тъй като яйцата се излюпиха и дадоха живот на драконите в лицето на Дрогон, Регал и Визерион.

И това не е някаква наша хипотеза, а персонално режисьорът на трети епизод на втори сезон на - Джийта Пател, съобщи пред Mashable. " Всички, които работим по сериала, сме огромни почитатели на Game of Thrones, тъй че беше доста вълнуващо да заснемем тази сцена ", споделя още Пател.

Но в книгата на Джордж Р.Р. Мартин историята на яйцата, попаднали в Денерис, е по-различна. В " Огън и кръв " той написа, че въпросните драконови яйца са били откраднати от Драконов камък и продадени няколко пъти преди да доближат до Денерис.
 Секс сцената от
Секс сцената от " Домът на дракона ", която е била изтрита

Оливия Кук и феновете може и да не са съгласни, само че Райън Кондал има друго виждане

Но тези разлики между сериал и книга не трябва да ни изненадват, тъй като към този момент обърнахме внимание, че основателите на " Домът на дракона " са решили да създадат леки промени в историята, с цел да направят сюжета по понятен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР